Informatiepagina coronavirus

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) doet er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Via deze pagina blijft u op de hoogte van de meest actuele bezoekregeling, ontwikkelingen en maatregelen en kunt u eventueel contact opnemen.

Corona Helpdesk

Bezoek en contact

Bezoek en contact

Alles wat u moet weten over de geldende bezoekregeling en contactmogelijkheden.

Lees verder
Maatregelen TMZ

Maatregelen TMZ


Welke maatregelen worden ingezet om de verspreiding van het virus tegen te gaan?

Lees verder
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een overzicht met de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop.Lees verder
Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een vraag stellen aan TMZ?

Lees verder
Veelgestelde vragen over Corona
 • Mogen bewoners van het verpleeghuis bezoek ontvangen?
  TriviumMeulenbeltZorg heeft een bezoekbeleid vastgesteld met betrekking tot de aanwezigheid van het coronavirus. Als basis hiervoor geldt een zogeheten routekaart, die aangeeft welk bezoek onder welke voorwaarden mogelijk is. Kijk hiervoor bij 'Bezoek en contact' op deze website.
 • Mag ik een kaartje of tekening sturen?

  Iedereen leeft mee met bewoners en medewerkers en dat is hartverwarmend. Wilt u bewoners of medewerkers een hart onder de riem steken door een tekening of kaartje te sturen? Dat kan! Op deze pagina zijn alle adressen van onze locaties te vinden. De tekeningen en kaartjes worden op de locaties verdeeld. Zoek je nog een mooie voorgedrukte tekening om in te kleuren? Download dan de TMZ kleurplaat.

 • Worden de TMZ-locaties extra schoongemaakt?
  De interieurzorgmedewerkers hebben extra schoonmaakinstructies gekregen. Daarnaast wordt er extra tijd en energie gestoken in het schoonmaken van handcontactpunten zoals lichtknoppen, deurkrukken, trapleuningen, kranen en liftknoppen. In kantoorruimtes zijn speciale schoonmaakkits en reinigingsinstructies beschikbaar, medewerkers worden gevraagd alle ruimten te reinigen na gebruik.
 • Zijn de restaurants van TMZ dicht?
  De restaurants binnen de locaties gaan vanaf 26 maart 2021 weer open, exclusief voor bewoners. Bezoekers mogen helaas nog geen gebruik maken van het restaurant. Voor locaties ’t Haarhuus in Westerhaar en Het Dijkhuis in Borne wordt maatwerk geleverd, omdat wij daar te maken hebben met extramurale cliënten die er wonen. De restaurants zijn nog niet toegankelijk voor cliënten van de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en van het Eerste Lijns Verblijf (ELV). Reden is dat de vaccinatiegraad bij deze groep mensen nog te laag is. Vanaf 28 april zijn ook de terrassen van de restaurants weer geopend voor bewoners en bezoekers (WLZ).
 • Verlenen de paramedici en behandelaren nog hun zorg?
  De behandelingen die de paramedische dienst kunnen geven zijn afhankelijk van de fase die op de afdeling geldt.
 • Gaan de afspraken van bewoners aan pedicure, mondhygiënist en tandarts door?
  De kappers hebben hun deuren sinds 3 maart weer geopend. Pedicures, audiciens en podotherapeuten die verbonden zijn aan TMZ, mogen vanaf 10 maart weer ingeschakeld worden. Vanaf 17 maart is ook de tandartszorg weer hervat zoals vóór de corona-periode. De professionals dragen persoonlijke beschermingsmiddelen, de cliënt/bewoner niet. Vanaf 14 april mogen cliënten/bewoners ook weer naar hun eigen kapper en pedicure. Wij gaan er wel vanuit dat cliënten/bewoners zich ook buitenshuis aan de coronamaatregelen houden en dat de mensen met wie zij contact hebben dat ook doen.
 • Zijn er nog uitstapjes voor bewoners?
  Vanaf 17 maart mogen cliënten/bewoners, alleen onder begeleiding van een medewerker of vrijwilliger, weer met een bus(je) of op de duofiets op pad in de omgeving. Dat mag ook buiten het terrein van TMZ.
 • Zijn er bij de ingangen van TMZ-locaties handdesinfectiemiddelen geplaatst?
  Ja, bij de ingang van elke locatie zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Wij vragen bezoekers hun handen bij ieder bezoek (minimaal 30 seconden) te desinfecteren.
Hoe kunnen we u helpen?

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Wij vragen u vriendelijk om eerst te kijken of u het antwoord op uw vraag op de informatiepagina kunt vinden, bijvoorbeeld tussen de veelgestelde vragen.

0900 - 2 453 453

Stel uw vraag