Informatiepagina coronavirus

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) doet er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Via deze pagina blijft u op de hoogte van de meest actuele bezoekregeling, ontwikkelingen en maatregelen en kunt u eventueel contact opnemen.

Bezoek en contact

Bezoek en contact

Alles wat u moet weten over de geldende bezoekregeling en contactmogelijkheden.

Lees verder
Maatregelen TMZ

Maatregelen TMZ


Welke maatregelen worden ingezet om de verspreiding van het virus tegen te gaan?

Lees verder
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een overzicht met de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop.Lees verder
Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een vraag stellen aan TMZ?

Lees verder
Veelgestelde vragen over Corona
 • Mogen bewoners van het verpleeghuis bezoek ontvangen?
  TriviumMeulenbeltZorg heeft een bezoekbeleid vastgesteld met betrekking tot de aanwezigheid van het coronavirus. Als basis hiervoor geldt een zogeheten routekaart, die aangeeft welk bezoek onder welke voorwaarden mogelijk is. Kijk hiervoor bij 'Bezoek en contact' op deze website.
 • Mag ik een kaartje of tekening sturen?

  Iedereen leeft mee met bewoners en medewerkers en dat is hartverwarmend. Wilt u bewoners of medewerkers een hart onder de riem steken door een tekening of kaartje te sturen? Dat kan! Op deze pagina zijn alle adressen van onze locaties te vinden. De tekeningen en kaartjes worden op de locaties verdeeld. Zoek je nog een mooie voorgedrukte tekening om in te kleuren? Download dan de TMZ kleurplaat.

 • Worden de TMZ-locaties extra schoongemaakt?
  De interieurzorgmedewerkers hebben extra schoonmaakinstructies gekregen. Daarnaast wordt er extra tijd en energie gestoken in het schoonmaken van handcontactpunten zoals lichtknoppen, deurkrukken, trapleuningen, kranen en liftknoppen. In kantoorruimtes zijn speciale schoonmaakkits en reinigingsinstructies beschikbaar, medewerkers worden gevraagd alle ruimten te reinigen na gebruik.
 • Zijn de restaurants van TMZ dicht?
  De restaurants binnen de locaties zijn gesloten voor bezoek. Wel blijft de balie in het restaurant geopend voor afhaalmogelijkheden. Dat betekent dat bewoners en bezoekers daar dus wel wat lekkers mogen halen (afhankelijk van de fase die op de afdeling geldt).
 • Verlenen de paramedici en behandelaren nog hun zorg?
  De behandelingen die de paramedische dienst kunnen geven zijn afhankelijk van de fase die op de afdeling geldt.
 • Gaan de afspraken van bewoners aan pedicure, mondhygiënist en tandarts door?
  De kappers openen hun deuren weer vanaf 3 maart. Medisch noodzakelijke behandelingen door pedicures en tandartsen kunnen eventueel doorgaan, de Specialist Ouderengeneeskunde of Verpleegkundig Specialist bepaalt wat medisch noodzakelijk is.
 • Zijn er nog uitstapjes voor bewoners?
  Er worden momenteel geen uitstapjes georganiseerd.
 • Zijn er bij de ingangen van TMZ-locaties handdesinfectiemiddelen geplaatst?
  Ja, bij de ingang van elke locatie zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Wij vragen bezoekers hun handen bij ieder bezoek (minimaal 30 seconden) te desinfecteren.
Hoe kunnen we u helpen?

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Wij vragen u vriendelijk om eerst te kijken of u het antwoord op uw vraag op de informatiepagina kunt vinden, bijvoorbeeld tussen de veelgestelde vragen.

0900 - 2 453 453

Stel uw vraag