Informatiepagina coronavirus

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) doet er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Via deze pagina blijft u op de hoogte van ontwikkelingen en maatregelen en kunt u eventueel contact opnemen.

Bezoek en contact

Bezoek en contact

Alles wat u moet weten over de geldende regels en contactmogelijkheden.

Lees verder
Maatregelen TMZ

Maatregelen TMZ


Welke maatregelen worden ingezet om de verspreiding van het virus tegen te gaan?

Lees verder
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een overzicht met de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop.Lees verder
Contact opnemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een vraag stellen aan TMZ?

Lees verder
Veelgestelde vragen over Corona
 • Mogen bewoners van het verpleeghuis bezoek ontvangen?
  De deuren van alle TMZ-locaties zijn weer open voor bezoek (de bezoektijden kunnen per locatie verschillen). Bewoners en cliënten mogen dagelijks bezoek ontvangen, het aantal mensen dat tegelijkertijd kan komen is afhankelijk van de grootte van de kamer van de bewoner. De anderhalve meter maatregel blijft namelijk onverkort van kracht. De cliënt/bewoners bepaalt, samen met de eerste contactpersoon, wie er op bezoek mag komen, wanneer en hoe vaak dat is. De bezoektijden worden per afdeling bepaald. Uit hygiënisch oogpunt en omwille van de rust van bewoners blijven de huiskamers voorlopig nog wel gesloten voor bezoek. Ook mogen bewoners wandelen met hun bezoekers. Ook is het weer toegestaan om met de duo-fiets op pad te gaan. Drukke plekken dienen vermeden te worden.
 • Mag ik een kaartje of tekening sturen?

  Iedereen leeft mee met bewoners en medewerkers en dat is hartverwarmend. Wilt u bewoners of medewerkers een hart onder de riem steken door een tekening of kaartje te sturen? Dat kan! Op deze pagina zijn alle adressen van onze locaties te vinden. De tekeningen en kaartjes worden op de locaties verdeeld. Zoek je nog een mooie voorgedrukte tekening om in te kleuren? Download dan de TMZ kleurplaat.

 • Wat zijn de regels bij nieuwe opname van een cliënt of bewoner?
  Bij een nieuwe opname mag één familielid aanwezig zijn. Daarnaast geldt er een quarantaineregeling. Bij een nieuwe cliënt/bewoner waar geen verdenking op corona bestaat of een kleine kans op besmetting is, geldt één week quarantaine. Bij cliënten/bewoners met risicovolle contacten wordt nog een quarantaineperiode van twee weken aangehouden. Een eventuele ziekenhuisperiode of een verblijf bij een andere zorginstelling wordt in mindering gebracht op de quarantaineperiode. De cliënt/bewoner wordt gedurende de quarantaineperiode gemonitord op het ontstaan van corona-gerelateerde klachten.
 • Worden de TMZ-locaties extra schoongemaakt?
  De interieurzorgmedewerkers hebben extra schoonmaakinstructies gekregen. Daarnaast wordt er extra tijd en energie gestoken in het schoonmaken van handcontactpunten zoals lichtknoppen, deurkrukken, trapleuningen, kranen en liftknoppen. In kantoorruimtes zijn speciale schoonmaakkits en reinigingsinstructies beschikbaar, medewerkers worden gevraagd alle ruimten te reinigen na gebruik.
 • Zijn de restaurants van TMZ dicht?
  Bewoners en cliënten mogen weer koffie of thee drinken in het restaurant. Het serveren van maaltijden in de restaurants is mogelijk vanaf 1 juli. We blijven we bewoners en medewerkers de mogelijkheid bieden om maaltijden af te halen en op eigen plek te nuttigen. Houd bij het bestellen van een maaltijd gepaste afstand (1,5 meter) en betaal bij voorkeur door te pinnen. Wanneer iemand niet kan pinnen, dan dient het geld op de balie gelegd te worden en is er geen fysiek contact.
 • Verlenen de paramedici en behandelaren nog hun zorg?
  Medewerkers van de paramedische dienst mogen de intramurale behandelingen weer starten. Uiteraard met inachtneming van de hygiëneregels. Zij mogen ook weer naar verschillende locaties en afdelingen. De oefenzalen worden gebruikt voor cliënten van de dagbehandeling/dagbesteding. Intramurale cliënten kunnen nog geen gebruik maken van de oefenzalen.
 • Gaan de afspraken van bewoners aan pedicure, mondhygiënist en tandarts door?
  Pedicures, tandartsen, tandtechnici en audiciens mogen hun werk binnen de locaties vanaf 1 juni weer opstarten. Er zijn regels opgesteld waar zij zich aan dienen te houden. Bewoners en cliënten van de locaties mogen ook weer naar de kapper (op afspraak en mits zij geen klachten hebben). De kapper opent nog niet voor bezoek van buitenaf. De kapper houdt zich aan de geldende maatregelen in de kappersbranche en de maatregelen die gelden bij TMZ.
 • Zijn er nog uitstapjes voor bewoners?
  Nee, op dit moment niet.
Hoe kunnen we u helpen?

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Wij vragen u vriendelijk om eerst te kijken of u het antwoord op uw vraag op de informatiepagina kunt vinden, bijvoorbeeld tussen de veelgestelde vragen.

0900 - 2 453 453

Stel uw vraag